Felirat / Logo

Gépi hímzés

A nyakkendők és sálak egyik legkedveltebb díszítési és emblémázási formája a gépi hímzés. A gépi hímzés igényes és tartós megoldás, mellyel egyedivé tehetőek a ballagási ill. céges nyakkendők, sálak, tarisznyáka, tasakok, stb.

A gépi hímzésnél selyemfényű cérnát használunk, mely jó minőségének köszönhetően, hosszan megörzi szépségét. A minta tervezésénél és elhelyezésénél figyelembe vesszük a hímzendő darab anyagát és méretét, hogy a minta tökéletesen mutasson. Tervezésnél az Önök elképzelései és kérései alapján dolgozunk, illetve tanácsot adunk a legjobb eredmény elérése érdekében. A hímzés ára tartalmazza a hozott logók és felíratok elrendezését és méretezését is. Lehetőség van egyedi elképzelésekre is. Egyedi kérésekkel keressen minket, mi megtervezzük és meg is valósítjuk. Hívjon telefonon vagy kérje árajánlatunkat weboldalunkon.

Transzfernyomás

A transzfer nyomás nagy előnye, hogy bármilyen fotó vagy kép rányomható a textíliára. A transzfer nyomásnak két fajtája van: Világos textíliák, és sötét textíliák.

Szitanyomás

Nagyobb darabszámú (150 db. feletti) megrendelésnél ajánljuk, mivel a mintázási költségen túl, 5000 Ft / szín szita készítéssel is számolni kell. Feliratoknál és vonalas / vektoros emblémáknál és logóknál ajánljuk.

Szalag nyomtatás

Szalagjainkat speciális szalagnyomtatóval nyomtatjuk. A szalagokra kerülhet felirat, logó, és embléma is, de csak egy színnel. Amire figyelned kell, hogy a mintán 0.6 mm-nél vékonyabb vonal ne szerepeljen.

Bármelyik megoldást választod, küldd el a kiválasztott mintát! Mi nem leszünk restek, megnézzük és visszaküldjük a legjobb megoldást. Garantáljuk hogy minőségi munkát végzünk. Megmondjuk azt is ha szerintünk valami máshogy lenne szebb, mert nekünk a legfontosabb az hogy Te elégedett legyél a végeredménnyel.
Keress minket bátran, és bizalommal!