Szállítási információk

Szállítási információk és vállalt határidők.

Minden terméket megrendelést követően kezdünk el gyártani. Általános háridők, amikkel dolgozunk:

  • Avatószalagoknál: 5-6 munkanapon belül készítjük el. Szállítási idő: 2 munkanap. Megrendelést követően várhatóan 7-8 munkanapon belül kapja kézhez a csomagot.
  • Tarisznyáknál, batyuknál, tasakoknál és nyakkendőknél: 10 munkanapon belül készítjük el. Szállítási idő: 2 munkanap. Megrendelést követően várhatóan 12 munkanapon belül kapja kézhez a csomagot.

Az elkészítési határidő szezonokban változhat. Mi mindig tájékoztatjuk Megrendelőinket, hogy mikorra várható a termékek elkészítése és szállítása. Mivel hétről, hétre változik a megrendeléseink száma, így azt tanácsoljuk ne hagyja az utolsó pillanatra a megrendelést. A szállítás kérhető akár másik hétre, hónapra is. (Pl: Ön megrendeli a tarisznyákat október elején, de a szállítást csak márciusra kéri, így Önnek ezzel már nem kell foglalkoznia, mi pedig biztosan elkészülünk vele a megadott időre.)

A megrendelés kiszállítási díja: 1200 Ft (MPL - A Magyar Posta csomagküldő szolgáltatásával). A csomagot a megadott címre viszi a futár. Utánvételes csomag esetében, fizetés készpénzben a csomag átvételekor. Nyomonkövetése: csomagszám alapján.

Személyes átvételnél nincs kiszállítási díj. Átvenni a kapcsolatnál megadott címen és időpontban lehet. Más időpont egyeztetésre is van lehetőség, keressen minket e-mailben vagy telefonon!